Panel

Outdoor Activiteiten

Of het nu gaat om een vergadering of training….ons ervaren team reikt graag leuke suggesties aan om uw programma te vervolmaken! Een kookworkshop, solexrace of zeiltocht op de Oosterschelde...alles is erop gericht om inspirerend samen te zijn. Om medewerkers te belonen, te motiveren of te stimuleren. Bent u niet bang voor een nat pak...?

Deze outdoor-events waarmee u uw programma een leuke twist kunt geven worden verzorgd door professionele outdoor bureaus Forrest Hill Buitensport en Natural High. Wij denken op alle fronten graag met u mee, en niets is voor ons onmogelijk!
Blokarten Zeiltocht Solex Race Mountainbiken
Snel, spectaculair en geruisloos. Blokarten is een snel opkomende sport en is op het strand van de Brouwersdam te beoefenen. Volg een leuke clinic bij Natural High! Heerlijk uitwaaien op een authentieke zeilklipper! Hijs met z'n allen de zeilen of geniet van de zon op het ruime dek! Met wat geluk zijn er Bruinvissen te spotten! Lekker uitblazen op deze ultieme, authentieke klassiekers. We hebben een verrassende tocht voor u uitgestippeld, met of zonder opdrachten! In- en ontspanning op één van de zwaarste mountainbike-parcoursen van Nederland. Behendigheid, conditie en lef zijn nodig om de ronde af te leggen.
Kan uw groep deze uitdaging aan?

Meer weten?

Neem direct telefonisch contact op: 0111-462500
of mail ons via: info@badhotelrenesse.nl


Leuk & Lekker - workshop koken!

Met je team herrie in de keuken voorkomen! Samenwerken en samen genieten van je eigen kookkunsten, alles kan! Onder leiding van onze Chefkok kunnen wij uw vergaderprogramma onderbreken met een ontspannende, leerzame en gezellige kookactiviteit.
Boek nu onze Kookworkshop-aanbieding