Panel
Badhotel Renesse vormt een prima uitvalsbasis voor inspirerende uitstapjes in de omgeving. Het strand vindt u op loopafstand.

Kamers bij Badhotel Renesse

Uw kamer bij Badhotel Renesse is voorzien van ligbad, douche, föhn, toilet, kleurentelevisie, safe, telefoon, schrijftafel, kofferrek en wekservice. De kamers zijn modern en vlot ingericht. Badhotel Renesse is uiteraard een rookvrij hotel.

Bij Badhotel Renesse zijn we constant bezig kwaliteitsverbeteringen toe te passen in de faciliteiten, zalen en kamers van het hotel. In de laatste jaren hebben we verschillende kamertypen gerealiseerd met elk een uniek karakter.

Luxe kamer:
Wat absoluut uniek genoemd mag worden van onze Luxe kamers, is de unieke ligging aan het lommerrijke terras rondom het fraaie buitenzwembad.
Via de schuifdeur bevindt u zich direct op het zonnige terras of balkon.
Comfort kamer:
Alle kamers op de begane grond zijn ingericht in een cosmopolitische stijl met een knipoog naar hip/trendy en sjiek. Bovendien zijn deze kamers uitgrust met een plasma TV.
Standaard Kamer:
Badhotel Renesse biedt een ruime diversiteit in Standaard kamers aan. Wellicht ligt uw wens bij een kamer met balkon of dakterras. Misschien wilt u een kamer met een langer bed.
De medewerkers van de receptie helpen u graag een kamer naar uw wens te vinden.