Panel

Vergaderfaciliteiten

Het Badhotel Renesse beschikt over 4 vergaderzalen, waar afhankelijk van de opstelling 4 tot 100 personen onthaald kunnen worden. De zalen zijn zakelijk en practisch ingericht met alle faciliteiten van het hotel binnen handbereik.

Alle zalen hebben direct daglicht, en zijn uitgerust met beamer, flipover, trainerskit, projectiescherm en een cd speler. De grootste zaal is 84 m2 en heeft geen pilaren of kolommen. Voor feesten en partijen hebben we een maximale capaciteit van 150 personen. Iedere zaal heeft gratis gebruik van draadloos internet voor 1 laptop per zaal.

Nieuw bij Badhotel Renesse: SMART board

Het SMART Board is een interactief whiteboard dat uw computer samen met een projector in een handomdraai verandert in een krachtig presentatiemiddel voor ontelbare toepassingen. Het SMART Board laat uw computer en projector samenwerken, deze combinatie maakt het mogelijk dat het SMART Board fungeert als een interactief whiteboard. Met uw vinger of een pen van de PenTray kunt u over het beeld heen schrijven, tekst en beelden omcirkelen of accentueren. Presenteren, vergaderen, training of les geven, het SMART Board helpt u tijd te besparen en de communicatie te verbeteren.

Villa Westerduin

Een mooie, exclusieve villa geheel tot uw beschikking! Onze Villa Westerduin, omgeven door bomen en struiken en duingeuren, is een inspirerende plek om u met uw gezelschap terug te trekken. Villa Westerduin ligt direct naast het hotel. Een ideale plek om ongestoord een meeting, diner of familiefeestje te houden.

Opstelling en capaciteit van de vergaderzalen

Salon Westerduin:
oppervlakte: 60m2
carré: 20
theater: 20
diner: 16
feest: 60
Noordzeezaal:
oppervlakte: 75m2
carré: 30
theater: 45
diner: 30
feest:
Grevelingenzaal:
oppervlakte: 90m2
carré: 30
theater: 60
diner: 30
feest: 50
Restaurant Le Marquis:
oppervlakte: 100m2
carré: -
theater: -
diner: 60
feest: 80

3 vergaderhamer locatie:


Wij zijn gecertificeerd tot 3 hamer locatie volgens de nationale congres- en vergaderclassificatie. Dit houdt in dat de accommodatie een zakelijke en luxueuze uitstraling heeft die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.