Panel
Het huiselijk chique restaurant van Badhotel Renesse biedt een Mediterrane keuken met Zeeuwse flair!

Eten & Drinken

Het huiselijk chique restaurant Le Marquis biedt een Mediterrane keuken met Zeeuwse flair. We gaan voor lichte creatieve gerechten die we met zorg en trots presenteren. Verse vis is vanzelfsprekend en we halen onze ingrediënten zoveel mogelijk uit eigen streek. De basis van de kookstijl van Chef-kok Gijs van Pijnenburgh ligt in puurheid, verse ingrediënten betrokken van locale producenten.

In een licht interieur kunt u genieten van verse oesters, Oosterscheldekreeft, Zeeuwse forel, of een mooi stukje vlees van de Levenstrijdse dijk. Een rustgevende plek om te dineren met de collega's, met de duinen bijna in de voortuin.

Private Diningroom

Speciaal voor bijzondere gelegenheden is het fijn dat je met je eigen club kunt dineren. Voor deze gelegenheden hebben we onlangs een ruime, eigentijdse private diningroom gerealiseerd die uniek gelegen is. De private dining room is geschikt voor gezelschappen tot 40 personen, en is uitsluitend op aanvraag beschikbaar. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

The Irish Pub

De Pub is de ideale plek om na een dag vergaderen stoom af te balzen. Even onder elkaar, een goed glas wijn, of whisky, een spelletje Backgammon of schaak, een volle bibliotheek met romans uit alle windstreken, voor alle seizoenen het huiskamergevoel. Meerdere bieren van het vat en uiteraard ontbreekt het 'Irish Red' beer niet.